Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soru bilmek

Rüyada soru bilmek

Rüyada soru bilmek başarılı bir kişi olunacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada soru bilmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Rüyada soru bilmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öleceği zamanı bilmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evleneceğini bilmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada kendi öldüğünü bilmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada annenin öldüğünü bilmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işarettir.

Rüyada kendi öleceğini bilmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments