Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopmadığını görmek

Rüyada kıyametin kopmadığını görmek

Rüyada kıyametin kopmadığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmadığını gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada kıyamet görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kıyametten korkmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, her şeyin ters gideceğine, konforunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet suresini okumak sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet eder.

Rüyada kıyamette ölmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, şaşkın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, her zaman çok üzgün olacağına, küslükleri gidereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments