Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopmak

Rüyada kıyamet kopmak

Rüyada kıyamet kopmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yokluk içine düşeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kıyamet kopmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağı kopmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasi kopmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, şansın açılacağına delalettir.

Rüyada elleri kopmak huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada bacak kopmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada eli kopmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine yorulur.

Rüyada dişi kopmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yol kat edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments