Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin öleceğini bilmek

Rüyada birinin öleceğini bilmek

Rüyada birinin öleceğini bilmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, büyük başarılara imza atılacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin öleceğini bilmek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Rüyada nasıl öleceğini bilmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada ölümünü bilmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini öleceğini bilmek moralinin bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, geçiminin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin öldüğünü bilmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada rüya gördüğünü bilmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, zor durumda bırakacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü bilmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı dil bilmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, büyük miktarda para kazanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments