Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı dil bilmek

Rüyada yabancı dil bilmek

Rüyada yabancı dil bilmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, sevinileceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, malını ve canını riske edeceğine, hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı dil bilmek gördüyseniz:

  • Eski kalıplardan ya da bakış açısından kurtulmalı yeni bakış açıları geliştirmelisiniz.

Rüyada yabancı dil bilmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala inanılır.

Rüyada hastalanıp öleceğini bilmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Rüyada öleceği zamanı bilmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada annenin öleceğini bilmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada ölümünü bilmek anne baba ile ters düşüleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada olduğunu bilmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kanser olduğunu bilmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işarettir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments