Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dehşete düşmek

Rüyada dehşete düşmek

Rüyada dehşete düşmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dehşete düşmek gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada dehşete düşmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dehşete kapılmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dehşet görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yakında başlayacak aşk macerasına rivayet eder.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Rüyada çukura düşmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, terfi edeceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Rüyada düşmek uçmak kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada başına taş düşmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işaret eder.

Rüyada toprak içine düşmek büyük paralar kazanacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments