Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dehşete kapılmak

Rüyada dehşete kapılmak

Rüyada dehşete kapılmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada dehşete kapılmak gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada dehşete kapılmak gönül kapılarının açılacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dehşete düşmek daha fazla kazanç elde edeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına yorulur.

Rüyada dehşet görmek zorluğa düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada sele kapılmak aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, refaha erişileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulur.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, günahların da affolacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments