Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alamet görmek

Rüyada alamet görmek

Rüyada alamet görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine işarettir.

Rüyada alamet gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Rüyada kıyamet alameti görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek bunun şans olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisiyle de gururlanacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kazanca kavuşacağına işaret eder.

Rüyada alamet görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments