Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet tarihini görmek

Rüyada kıyamet tarihini görmek

Rüyada kıyamet tarihini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, haneye dertlerin gireceğine , kötü durumlara düşürüleceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, şifa bulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet tarihini gördüyseniz:

  • Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada kıyamet tarihini görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalettir.

Rüyada kıyamet habercisi görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada kıyameti kopmasını görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamette namaz kılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kıyameti engellemek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments