Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, yalnız hissetmeye, daha çok kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak parmağı kopmak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada eti kopmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bacak kopmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada tırnağı kopmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada parmakları kopmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada saçları kopmak yüzünün hep güleceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments