Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, canın sıkılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kazançlı işler yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak afiyete ereceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin koptuğunu sanmak hem işinde başarılı olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü sanmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına yorulur.

Rüyada birini öldü sanmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada kendini hamile sanmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine yorulur.

Rüyada öldüğünü sanmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, mutlu olunacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birini öldürdüğünü sanmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kazancın ikiye katlanacağına tabir olunur.

Rüyada gördüğünü gerçek sanmak kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments