Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olduğunu bilmek

Rüyada olduğunu bilmek

Rüyada olduğunu bilmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada kendi öleceğini bilmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin öldüğünü bilmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, işlerinin günden güne azalacağına, sahip olduğu nimetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada olduğunu bilmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini öleceğini bilmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü bilmek mutluluk dolu haberler alınacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments