Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet ateşini görmek

Rüyada kıyamet ateşini görmek

Rüyada kıyamet ateşini görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet ateşini gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan ya da hasta kişilere ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada kıyamet ateşini görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ateşin yanından geçmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odun ateşinde yemek pişirmek malvarlığının çok daha artacağına, güzel haberlerin alınacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, birikiminin artacağına inanılır.

Rüyada ateşin içine düşmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulur.

Rüyada ateşin konuştuğunu görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulur.

Rüyada ateşin üstünde yatmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments