Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopması görmek

Rüyada kıyamet kopması görmek

Rüyada kıyamet kopması görmek özlemelerin son bulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Rüyada kıyamet kopması gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını öğrenmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine rivayet eder.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Rüyada kıyamete hazırlanmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada kıyamet yaklaştığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine yorulur.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada kıyameti kopmasını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments