Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetle duş almak

Rüyada kıyafetle duş almak

Rüyada kıyafetle duş almak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetle duş almak gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Rüyada kıyafetlerle duş almak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafetle duş almak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada duş alan birini görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğuk duş almak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette duş almak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada küvette duş almak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada duşa girmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments