Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin duş aldığını gördüyseniz:

  • Tavsiyelerde bulunmak isterseniz politik davranmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, maddi güç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalettir.

Rüyada duş aldığını görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet eder.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, parasız kalmaya alamet etmektedir.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments