Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetinin ıslandığını görmek

Rüyada kıyafetinin ıslandığını görmek

Rüyada kıyafetinin ıslandığını görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, malvarlığının artacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalet eder.

Rüyada kıyafetinin ıslandığını gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada kıyafetinin ıslandığını görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kıyafetlerinin ıslandığını görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada paçalarının ıslandığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda birinin ıslandığını görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, huzura erileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde ıslanmak mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada yağmur altında ıslanmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, bahtın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşırların ıslandığını görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ıslanmak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments