Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, büyük emekler vereceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, sözünde duracağına yorulur.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • İmajınızı veya kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayacak örnek işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak şansının hep açık olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, hayırlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak büyük adımlar atacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bakkaldan alışveriş yapmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek tövbe etmeden vefata, kısa sürede başarısının artacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada alışveriş merkezinde kaybolmak işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişi yapmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments