Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Rüyada yiyecek alışveriş yaptığını görmek nefsine yenileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına inanılır.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla alışveriş yapmak konforunu ve rahatını yitireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada bayram alışverişi yapmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeyiz alışverişi görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, işlerinin kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle alışveriş yapmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sevinç ve sürura tabir olunur.

Rüyada alışveriş merkezinde gezmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments