Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakkaldan alışveriş yapmak

Rüyada bakkaldan alışveriş yapmak

Rüyada bakkaldan alışveriş yapmak risk almaktan özenle kaçınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bolluk içine olacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada bakkaldan alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Rüyada sevgiliyle alışveriş yapmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada bakkalda alışveriş yapmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine yorulur.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev için alışveriş yapmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya delalet eder.

Rüyada parasız alışveriş yapmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kişinin rahat edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemle alışveriş yapmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, ele geçen kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlilik için alışveriş yapmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments