Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet alışveriş yapmak

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük borçlar alacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, şansın yaver gideceğine, onun kıymetini her daim bileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, haberler alacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına yorulur.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada kabede alışveriş yapmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanda alışveriş yapmak hiç istemediği işlere gireceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulur.

Rüyada babayla alışveriş yapmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çok alışveriş yapmak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments