Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafet alışverişi yapmak

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak ailesini de mutlu edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, önünün açılacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine işarettir.

Rüyada kıyafet alışverişi yapmak yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafet alışveriş yapmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kudret ve destek olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet alışveriş yaptığını görmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine yorulur.

Rüyada hac alışverişi yapmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yiyecek alışverişi yapmak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada alışveriş yapmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments