Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağaya basmak

Rüyada kaplumbağaya basmak

Rüyada kaplumbağaya basmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağaya basmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Rüyada kaplumbağaya basmak sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır basmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kara basmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada arabada frene basmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Rüyada otlara basmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, rızkın genişlemesine inanılır.

Rüyada ayakkabıya basmak beklenmedik kapıların açılmasına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada iğneye basmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments