Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ses kisilmasi görmek

Rüyada ses kisilmasi görmek

Rüyada ses kisilmasi görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, ana baba dualarının alınacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ses kisilmasi gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada ses kisilmasi görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada evladina kizmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada at kişnemesi görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kisileri görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada ili kiye girmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kizim hamile görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments