Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kilo almış görmek

Rüyada birini kilo almış görmek

Rüyada birini kilo almış görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, güvensizlik duymaya, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kısmetli bir işe atılmaya, ihtiyaçlarını giderebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kilo almış gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişiyi kilo almış görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilo almış erkek görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kilo almış görmek problemlerinin biteceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini kilo almış görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını kilo almış görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret eder.

Rüyada kilo almış birini görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments