Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısırlık görmek

Rüyada kısırlık görmek

Rüyada kısırlık görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kısırlık gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Rüyada yemek olarak kısır görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısır birini hamile görmek hayırlı işe, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada kısır köfte yoğurmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kısır olduğunu görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine inanılır.

Rüyada kısır köftesi görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kısır yemeğini görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kısır kadın görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kısır yemeği görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments