Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa yol görmek

Rüyada kısa yol görmek

Rüyada kısa yol görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, başarıdan başarıya koşacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Rüyada kısa yol gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Rüyada kısa yol görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçımı kısa kestirmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçını kısa görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalettir.

Rüyada kısa duvak görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, huzurunun eski haline döneceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalettir.

Rüyada boy kısalığı görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet eder.

Rüyada kısa don giymek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada başkasının kısa saç görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu olmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments