Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının saçını kısa görmek

Rüyada kızının saçını kısa görmek

Rüyada kızının saçını kısa görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçını kısa gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada kızının saçını kısa görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını kısa saçlı görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek borçların sonlandırılacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kısa saç görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, hem yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını kısa görmek kişinin fakirleşeceğine, kötü duygularından arınacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada kısa ve siyah saç görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, alim insanlardan sayılacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kısa kesildiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ali

Rüyada küçük qizimin saçları kısacık kesilmiş olarak gördüm