Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçımı kısa kestirmek

Rüyada saçımı kısa kestirmek

Rüyada saçımı kısa kestirmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, onlara doyasıya sarılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada saçımı kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Zevklerinizde modernden ziyade klasiğe dönüş olabilir.

Rüyada saçı kısacık kestirmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, darlık içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kısacık kestirmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, onların mutlu haberlerini alacağına delalet eder.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments