Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa don giymek

Rüyada kısa don giymek

Rüyada kısa don giymek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kısa don giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Rüyada kısa don giymek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa don görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının donunu giymek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz don giymek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret eder.

Rüyada paçalı don giymek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada donu ters giymek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret eder.

Rüyada yeni don giymek her şeyin sarpa saracağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah don giymek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments