Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa duvak görmek

Rüyada kısa duvak görmek

Rüyada kısa duvak görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, alim insanlardan sayılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa duvak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kısa duvak görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin başında duvak görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil duvak görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah duvak görmek güzel bir yola çıkılacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin duvağı almak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun duvak görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini duvaklı görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Rüyada duvağını kaybetmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments