Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saç kesmek

Rüyada kısa saç kesmek

Rüyada kısa saç kesmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa saç kesmek gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada saçı kısa kesmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçları kısacık kesmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kısacık kesmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada kısa saç kesmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada saçını kısa kesmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını kısa kesmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları kısa kesmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments