Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kısa görmek

Rüyada saçlarını kısa görmek

Rüyada saçlarını kısa görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bereket ve huzur geleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evrakların gözden geçirilmesi gerekiyor.

Rüyada başkasının saçını kısa görmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada saçımın kısa kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kısa saçlı görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ticaret ehli kimse olacağına yorulur.

Rüyada saçı kısa kestirmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, içine fesat düşeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa sarı saç görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, bundan hayır göreceğine inanılır.

Rüyada kızını kısa saçlı görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısacık kestirmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments