Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa kollu ceket görmek

Rüyada kısa kollu ceket görmek

Rüyada kısa kollu ceket görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, borçlarının kalmayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Rüyada kısa kollu ceket gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kısa kollu ceket görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kısa ceket giymek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek durgunlaşacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa kolla namaz kılmak dertlerine derman bulacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa kollu namaz kılmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kolu kısa görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, işlerinden de geri kalacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına alamet eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada kısa kollu elbise giymek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments