Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiye açmak

Rüyada kırtasiye açmak

Rüyada kırtasiye açmak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada kırtasiye açmak gördüyseniz:

  • O dikkatte ya da yetenekte olmayabilirler.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiye açmak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine alamet eder.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırtasiyeye girmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret eder.

Rüyada kırtasiye görmek prestij kazanacağına, hayallerinin yıkılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak tazeleneceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden kalem almak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, parasına da para ekleyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments