Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak işlerinin yaver gideceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, stresini atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işarettir.

Rüyada kırtasiye açmak alanında marka bir isim olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kırtasiye görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada kırtasiyeden kalem almak sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, eski enerjisini bulacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments