Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiye görmek

Rüyada kırtasiye görmek

Rüyada kırtasiye görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalet eder.

Rüyada kırtasiye gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırtasiye görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak bazı sırların açığa çıkacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına inanılır.

Rüyada kırtasiyeye girmek zorlukların baş göstereceğine, memur ise terfi edeceğine, yükünün azalacağına işaret eder.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments