Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiye dükkanı açmak

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Yeni iş bağlantıları farklı yönde ilerlemenize sebep olabilir.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalettir.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, vaaz ve nasihate, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada kırtasiye açmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak kazancının iki kat artacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak uzun süre işsizlik çekeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Rüyada kırtasiyeye girmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak hayır dualarına nail olacağına, hata yapılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments