Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırtasiyeden kalem almak

Rüyada kırtasiyeden kalem almak

Rüyada kırtasiyeden kalem almak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden kalem almak gördüyseniz:

  • Size yabancı gelen her konuda kısa bir süre sonra bilgi edinebilirsiniz.

Rüyada kırtasiyeden kalem almak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok güzel günler geçirileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kırtasiye alışverişi yapmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiye açmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok rahat edeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada kırtasiye malzemesi görmek kesesinin dolacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, iş için gurbete gidileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırtasiye dükkanı açmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırtasiyeden alışveriş yapmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırtasiyeye girmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments