Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiklerini kestiğini görmek

Rüyada kirpiklerini kestiğini görmek

Rüyada kirpiklerini kestiğini görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, iş güç sahibi olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kirpiklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Duygusal diyaloglar içerisine girmeniz durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada kirpik kestiğini görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kirpik kestirmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirpiklerini kestiğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada gözünün içinde kirpik görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerinin döküldüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, daha büyük adımlar atılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kirpik uzaması görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalettir.

Rüyada dökülmüş kirpik görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek dara düşeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments