Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl uzaması görmek

Rüyada kıl uzaması görmek

Rüyada kıl uzaması görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, huzurunun bozulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıl uzaması gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Rüyada kıl uzaması görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarını uzamış görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılları uzamış görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada uzamış kıl görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılların uzamasını görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, eşe dosta yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı uzamış görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret eder.

Rüyada saçların çok uzamış görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments