Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada kirpiğinin düştüğünü görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada kirpik dökülmesi görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret eder.

Rüyada takma kirpik görmek adeta havalara uçacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine işarettir.

Rüyada kirpik kestiğini görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada gözüne kirpik kaçmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma kirpik taktığını görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiklerin uzadığını görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğini koparmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments