Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzamış bıyık görmek

Rüyada uzamış bıyık görmek

Rüyada uzamış bıyık görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzamış bıyık gördüyseniz:

  • Yeteneklerinize güvenin, işleri kendi başınıza halledebilirsiniz.

Rüyada uzamış bıyık görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık uzaması görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıkları uzamış görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine tabir olunur.

Rüyada kaşların uzamasını görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada sakalını uzamış görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada uzamış siyah saç görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Rüyada burun uzaması görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments