Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpiğinin yandığını görmek

Rüyada kirpiğinin yandığını görmek

Rüyada kirpiğinin yandığını görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, garanti olacak makama oturacağına, yokluk içine gireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirpiğinin yandığını gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Rüyada kirpiğinin yandığını görmek ticarette başarılı olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada kirpik yolmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kirpikleri kesmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, galibiyet kazanacağına delalet eder.

Rüyada kirpiğe rimel sürmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kirpik görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kurulu düzeni olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi kirpiğini kesmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpiklerini kesmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kirpik kıvırmak üzüntülerin sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments