Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi kesmek

Rüyada kirpi kesmek

Rüyada kirpi kesmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Rüyada kirpi kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada kirpi kesmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada yavru kirpi görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirpi kovalamak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalettir.

Rüyada siyah kirpi görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalettir.

Rüyada evin içinde kirpi görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, muradın olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada fare ve kirpi görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kirpi görmek spora başlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikensiz kirpi görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, prestij kazanılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments