Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı toka takmak

Rüyada kırmızı toka takmak

Rüyada kırmızı toka takmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, şifa ve ilaç bulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı toka takmak gördüyseniz:

  • Engellere odaklanan kişilerden uzak durup, olayların aydınlanmasını bekleyin.

Rüyada kırmızı toka takmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz toka takmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç toka takmak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada altın toka takmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, örnek insan olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça toka takmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı toka takmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada taç toka takmak işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah toka takmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments