Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı toka takmak

Rüyada sarı toka takmak

Rüyada sarı toka takmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, işlerin de hafifleyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı toka takmak gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sarı toka takmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saçına toka takmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı toka takmak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada taç toka takmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerinde berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil toka takmak çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, zor bir durumda kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kafaya toka takmak bir türlü kendine gelemeyeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına inanılır.

Rüyada beyaz toka takmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada saç toka takmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments