Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı timsah görmek

Rüyada kırmızı timsah görmek

Rüyada kırmızı timsah görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, bunun için sabırsızlanacağına, huzur ve şifa bulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı timsah gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada kırmızı timsah görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada timsah iskeleti görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzerken timsah görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda yüzen timsah görmek prestij sahibi olunacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada yavru timsah öldürmek kendisini yıpratacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, cesaretini yeninden toplayacağına işaret eder.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah taşımak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments