Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsahın birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Rüyada timsahın birini ısırdığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Rüyada timsahın elini ısırdığını görmek planlarının işe yarayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde timsah görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah kovalamak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, adını işiyle duyuracağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada timsah ezmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada timsah başı görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsah dolu su görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işarettir.

Rüyada timsahla konuşmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments