Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşla sevgili olmak

Rüyada arkadaşla sevgili olmak

Rüyada arkadaşla sevgili olmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada yakın arkadaşınla sevgili olmak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin arkadaşlarını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sevgilisine aşık olmak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, ticaretinin ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments